Kramvänligare gosedjur

– svenska Molli Toys lanserar ny exklusiv premiumserie

Unga stockholmsbaserade leksaksbolaget Molli Toys tar marknaden med storm. Efter knappt sex år är deras ”mollisar” – mjuka lekdjur med hög materialkvalitet – på väg att bli ett begrepp bland alla barnfamiljer med medlemmar i kramdjursåldern.

I höst presenterar Molli Toys en ny serie gosedjur som får namnet Premium. Premiummollisarna har extra hög mjukhetsgrad. Det unika materialet består av tät plysch och är framställt i Korea. Molli Toys äger exklusivitet på den nordiska marknaden. Hela premiumsortimentet kommer från samma leverantör till skillnad från övriga mollisar som kan komma från era olika fabriker.

– Mollis betyder mjuk/len på latin. Med vårt nya premiumsortiment gör vi ännu större skäl för namnet, säger Gabriella Beutelrock på Molli Toys.

– Vi strävar hela tiden efter att hålla hög kvalité och komma med materialnyheter inom mjukdjurssegmentet. Molli Toys Premium är vår största satsning någonsin och vi räknar med att den kommer att ge stort avtryck i branschen, hoppas Gabriella.

Molli Toys säljs i utvalda leksaksbutiker och kedjor över hela landet. Molli Toys Premium är butikerna från och med oktober.

 


Ladda ner pressrealeasen

Premium Pressrealease