Om oss

Molli Toys – ett kvalitetsmedvetet leksaksbolag

Från allra första början – Molli Toys startades 2009 av en grupp medarbetare med åtskilliga års erfarenhet inom leksaksbranschen – har vi arbetat med den tydliga målsättningen att ligga i framkant när det gäller kvalitet och säkerhet i vårt produktsortiment.

Mollis är latin för mjuk/len som både är en beskrivning och en egenskap. Vårt sortiment består främst av mjuka gosedjur (eller ”mollisar” som de flesta av våra unga konsumenter kallar dem) men sedan 2015 distribuerar vi även ”icke-mjuka” leksaker. Gemensamt för hela vårt leksaksutbud är att de allihop har någon form av extra egenskap.

Molli Toys var först med att lansera LAMO (Look At Me Only) i Sverige och vi var också först i landet med glittrande ögon (sparkle eyes) på mjukdjur.

Alla våra produkter är CE-märkta enligt EN71. Det innebär att de är barnsäkra – inga vassa detaljer förekommer. Ögon, nos, sömmar och övriga detaljer är dragfasta. De är testade och godkända enligt gällande brandsäkerhetsföreskrifter och allt material, inklusive färger, är giftfria.

Samtliga mjuka djur kan tvättas i maskin vid 30 grader med undantag för leksaker som innehåller speldosor och batterier.

De fabriker Molli Toys samarbetar med är alla anslutna till organisationerna ICTI eller BSCI och därmed kontrollerade och godkända enligt deras respektive kravspecifikationer.

Molli Pack – vårt andra varumärke

Molli Pack, som är ett varumärke inom Molli Toys AB, är en helhetsleverantör av alla varianter av förpackningar inom delikatess, frukt och konfektyr. Våra produkter är även utmärkta för t ex presentbutiker, reklambyråer och inredningsbutiker. För att komma till Molli Packs hemsida, klicka här: http://www.mollipack.se