Vad är en Mollis egentligen?

Varumärkesordet Mollis kommer från det latinska order Mollis som betyder mjuk/len, ett ord som beskriver våra gosedjur. En Mollis kan vara alla möjliga olika djur. Det viktigaste är att de är just mjuka och lena. Idag är större delen utav vårt sortiment just mollisar och man vet att man har köpt just en Mollis genom att man återfinner logon på våra taggar när du köper produkten i affären.

Mollis familjen har under åren utökats och idag finns även Mollis Premium och Mollis Värmekudde eller Heater som vi valt att ändra det till.

 

 

 

Mollis Premium – Världens kanske mjukaste gosedjur!

Mollis Premium är vårat premium varumärke i Mollis familjen. Denna serie utav gosedjur är tillverkade i ett högkvalitativt material från Korea som både har en hög täthet och mjukhet på plyschen. Vi på Molli Toys är stolta över att kunna säga att vi är ensamma på den nordiska marknaden med detta material. Varje gosedjur levereras med en exklusiv svart bomullspåse med guldtryck.

Mollis Värmekudde är en serie utav värmekuddar gjorda utav några av våra populära Mollis gosedjur. Det som skiljer Mollis värmekudde från en ”vanlig” Mollis är just värme funktionen. I dessa gosedjur så finns det en värmepåse som innehåller Tourmaliner. Denna värmepåsen tar man ut ur gosedjuret och värmer i mikrovågsugnen. När påsen är uppvärmd stoppar man in påsen i gosedjuret igen och sen är det bara att börja gosa med sitt nu lite varmare gosedjur.

Till Mollis värmekudde medföljer en fin bomullspåse som man kan förvara värmepåsen i när man inte använder den. Eller varför inte använda den som en presentförpackning.