Gelli Baff förvandlar ditt vanliga badvatten till en härlig gegga och sedan tillbaka till vatten igen!
Strö ut pulvret i ditt badkar och titta på när vattnet förvandlas till en tjock gegga. När det roliga är över är det endast att strö upplösningspulvret i vattnet för att förvandla din gegga tillbaka till vatten.

 

Slime Baff, Förvandla ditt badvatten till ett härligt slimebad. När du inte längre vill bada i slime, fyll på med mer vatten i badkaret så späds slimet ut och går enkelt att skölja ut i avloppet.

Skapa en färgrik skål med Gelli med vårt Gelli Play! Lägg bara Gelli-pulvret i ditt vatten och titta på när vattnet förvandlas framför dina ögon.

Gelli World är två nyheter som kommer till Sverige i November 2018. Det kommer finnas i två olika varianter. Dino World och Fantasy World.

Dino World tillåter barn att skapa en geggigt grönt massa för att med det tillhörande dinosaurierna kunna leka att de befinner sig i en förhistorisk tid. Fantasy World innehåller vackra älvor och enhörningar som man kan galoppera runt i en värld av rosa Gelli! Varje Gelli Worlds-set innehåller en uppblåsbar bricka, fem påsar av Gelli pulver och  åtta små figurer.

Nu kan du även förvandla ditt badvatten till härlig glitter gegga med Glitter Gelli Baff.
Strö ut pulvret i ditt badkar och titta på när vattnet förvandlas till en tjock glittrig gegga. När det roliga är över är det endast att strö upplösningspulvret i vattnet för att förvandla din gegga tillbaka till vatt

Nu kan du även förvandla ditt badvatten till ett härligt glittrigt slimebad. När du inte längre vill bada i slime, fyll på med mer vatten i badkaret så späds slimet ut och går enkelt att skölja ut i avloppet.

Vill du ha din egen skål med Slime? Förvandla vattnet till Slime med hjälp av slime pulvret … känna hur  kletigt och slimigt det är!

SnoBall Battle Pack gör att du med endast hjälp av vatten och SnoBall-pulvret kan skapa realistiska snöbollar och ha snöbollskrig hela året om.

Med Gelli Colour Change kan du förvandla ditt geggiga badvatten från gult till grönt eller varför inte från blått till lilla.

Med det helt nya Unicorn Slime Play skapar du enkelt ditt egna magiska enhörningsland. Blanda pulvret med vattnet och se hur vattnet förvandlas slimet när det är klar är det bara att leka med slimet och två små enhörningshästarna som medföljer i paketet.

Förvandla vattnet till Glittrigt Slime med nya Glitter Slime Play. Häll pulvret i en skål och känn hur kletigt och slajmigt det är! Finns i färger: Rosa och Turkos

Få ditt badvatten att spraka med detta magiska pulver. Strö det över vattnet och gör din badstund ännu roligare.